sk | hu

 

"Nem csak a munkánk kötődik a kerékpárokhoz, nekünk szenvedélyünk a bringázás! Azon szerencsések közé tartozunk, akik munkaidőben is azt csinálhatják, amit szeretnek. Ezért tudjuk úgy képviselni az általunk forgalmazott termékeket, hogy a legjobb áron tényleg a legmegfelelőbbet kínáljuk. Találkozhatsz velünk a hegyekben, versenyeken, más rendezvényeken. Versenyzőket támogatunk és időnként mi magunk is versenyzünk."

 

 

És akkor nézzünk pár dolgot ami segít, hogy őket válaszd!

 

A németországi Magstadtban mérnökök és designerek közösen dolgoznak azért, hogy a tajvani gyártó üzemből a tökéletes kerékpárt biztosítsák számodra. Ezen felül, nagyon profi marketinges csapatuk van, hogy kerékpárod ne csak "egy kerékpár" legyen, hanem egy közösség érsze legyél. Ha Merida kerékpárt választasz akkor megtalálod mellé azokat a csapatmezeket, ruházati termékeket, táskákat és kiegészítőket amikkel egy közösség részeként használhatod a kerékpárodat. Rengeteg meridás közösséget találsz az interneten és nincs kerékpáros rendezvény ahol nem találkozol a márkatársak tömegével.

Nézzük mely profik választották szintén ezt a márkát.

Országúton a Lampre-Merida csapat színeiben Filippo Pozzato és Rui Costa is Meridát használ.

A montisok közül mindenképp meg kell említeni a Multivan Merida Biking Team-et, akik 2002 óta képviselik a meridás színeket a világban. Azt hiszem az alábbi nevek önmagukért beszélnek: Gunn-Rita Dahle, José Antonia Hermida, Rudi van Houts.

És végül, de nem utolsósorban nézzük a hazai vonalat. A Merida Maraton Team - CST. Nem volt olyan hazai verseny, hogy ne lett volna dobogón versenyzőjük. 2013-ban összesen 38 arany, 33 ezüst és 25 bronz érmet termeltek.

 

Ha a fenti sorok meggyőztek, és úgy gondolod lennél a Merida család tagja akkor már csak azt kell eldöntened, hogy 26-os 27,5-es vagy 29-es keréken folytatnád. Akárhogy is döntesz, megtalálod a számításodat, hiszen a Merida az összes alábbi kategóriában kínál számodra kerékpárokat:

- XC versenyzés/maraton

- all mountain

- enduro

- freeride

- országút

- trekking

- gyermekkerékpárok

 

Ha elszántad magad, akkor keress meg minket és a Merida tesztprogram keretén belül megtalálhatod és kipróbálhatod a számodra leginkább megfelelő kerékpárt!

 

 

Velosport Kerékpáüzlet és Kerékpárszerviz - Salgótarján, Füleki út 8. - Telefon: (32) 430-015 - Fax: (32) 430-015 - E-mail: info@velosport.hu - Web: www.velosport.hu