sk | hu

 Szervíz

Üzletünk szervíze már 12 éve folyamatosan működik, hogy számotokra megfelelő műszaki állapotú kerékpárokat biztosítsunk, illetve a használatból adódó sérüléseket, meghibásodásokat maximális szakmai színvonalon és kedvező áron javítsuk. Ennek érdekében kerékpárjaitok kizárólag minőségi, profi szerszámokkal dolgozó, több éves (évtizedes) szakmai múlttal rendelkező szerelőkhöz kerülnek akikkel az elvárásaidat és a költségeket előre egyeztetheted.

Ugyanakkor rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ezek a költségek előre tervezhetőek legyenek és üzletünkbe már úgy térj, hogy megközelítőleg tudd, mire számíthatsz. Így ezen az oldalon áttekintheted néhány szolgáltatásunk munkadíját. Kérjük vedd figyelembe, hogy az alábbiakban felsorolt árak munkadíjak, az alkatrészek árát nem tartalmazzák. A szerelés során alkatrészt előzetes, vagy szerelés közbeni egyeztetés nélkül nem szerelünk fel kerékpárodra.

 

- belső gumi cseréje 400 Ft-tól

- kerékfűzés: 2000 Ft-tól kerekenként

- centírozás 1000 Ft-tól kerekenként

- bovdencsere + beállítás fék és váltó esetében 600 Ft-tól váltónként/fékenként

- középcsapágy csere 1200 Ft-tól

- nagykarbantartás: 6000 Ft-tól. A karbantartás tartalmazza: agyak zsírzása, középrész és kormánycsapágy zsírzás, hajtástisztítás, fékek és váltók beállítása, centírozás.

- kiskarbantartás: 3900 Ft-tól. A karbantartás tartalmazza: fékek és váltók beállítása, kerékagyak, kormánycsapágy és hajtóműcsapágy beállítás, kerekek centírozása.

- lánccsere: 400 Ft.

- fogaskoszorú csere (menetes) 400 Ft.

- fogaskoszorú csere (kerékpárból) 1000 Ft.

- váltókonzol egyengetés 800 Ft.

 

Vegyétek figyelembe, hogy a szervízelés munkafolyamatának átfutási ideje a kerékpár állapotától, a meghibásodás mértékétől és a szezon forgalmától függ. A szezon eleji "nagy rohamban" nem biztos, hogy orvosolni tudjuk a problémádat 1-2 óra alatt, hiszen mindenki ilyenkor végezteti el a felkészítő karbantartást. Javasoljuk, hogy előtte keress meg minket telefonon, vagy bármelyik internetes elérhetőségünkön és érdeklődj, hogy a lehető leggördülékenyebben tudjuk intézni kerékpárod javítását.

 

Dokumentum / ... / szervíz kép

 

 

Velosport Kerékpáüzlet és Kerékpárszerviz - Salgótarján, Füleki út 8. - Telefon: (32) 430-015 - Fax: (32) 430-015 - E-mail: info@velosport.hu - Web: www.velosport.hu