sk | hu

Táplálék kiegészítők

 30 évnyi kutatás bizonyította, hogy a szénhidrát a legalkalmasabb üzemanyag a sportoláshoz. Gyorsabbá tesz, kitartást ad és élvezhetõvé teszi a sportot.Sajnálatos módon azonban a szervezet szénhidrátraktára viszonylag kicsi és gyorsan kimerül edzés vagy versenyzés alatt. Maximalizálni az izmokba juttatható szénhidrátmennyiséget, a leghatékonyabb dolog, amit tehetsz, hogy növeld a teljesítményedet. Minél több szénhidrátot juttatsz a szervezetedbe edzés alatt, annál kevesebbet használsz a szervezeted szénhidrát-raktáraiból és annál tovább tudsz gyorsabban, több ideig edzeni. Sportolóként körülbelül 400 gramm szénhidrát raktározódik a szervezetedben, ennek körülbelül a fele használható fel az izmok számára üzemanyagként.

Ha 100 gramm szénhidrátot tudsz feldolgozni óránként, egy 3 órás verseny alatt, az izmaid további 300 gramm szénhidrátot tudnak felhasználni üzemanyagként. Ez majdnem megduplázza a szervezeted szénhidrátraktárát. Tehát láthatod, a sportitalok fogyasztása messze a legnagyobb elõny amit versenyzés és edzés közben biztosíthatsz magadnak.A hagyományos sportitalokkal azonban körülbelül csak 60 gramm szénhidrátot tudsz pótolni szájon át történõ fogyasztással óránként. Igyál többet, és gyomor- vagy egyéb problémákat fogsz tapasztalni. Talán már te is tapasztaltad ezt.A SuperCarbs segítségével a szervezeted több szénhidrátot tud feldolgozni óránként, sokkal többet, és ez dupla elõny. Elõször is, a többlet szénhidrát több vizet hordoz, másodszor a benne lévõ szénhidrát olyan gyorsan szívódik fel, hogy nem tud gyomorpanaszokat vagy más problémát okozni.

A SuperCarb’s ugyanazokat az elõnyöket nyújtja más sportokban is: maratonfutás, triatlon, úszás, csapatsportok. A kerékpár csak a leghatékonyabb módja, hogy bizonyítsuk a termékünk tökéletességét.

 

Az alábbiakban bemutatunk pár terméket amit mindig megtalálsz nálunk az üzletben!Dokumentum / ... / energygel

EnergyGel. Koncentrált formában tartalmazza a szénhidrátot, így könnyebb, és egyszerűbb magaddal vinni. Az EnergyGel nem tartalmaz 2:1 arányú fruktózt, mert túl édes lenne. Fogyaszd vízzel. Ízesítés: narancs, banán, nyárigyümölcs, alma és citrom.

Dokumentum / ... / energygelplusEnegygel Plus. Megegyezik az EnergyGel-el, de adagonként 30mg koffeint tartalmaz. Ízesítés: narancs plusz, málna.

  Dokumentum / ... / isogelIsoGel. Ha az IsoGel-t fogyasztod, nem lesz szükséged extra vízre, hogy elfogyaszd. Könnyedebb ízű, kevésbé édes, könnyebb fogyasztani, mint az EnergyGel-t. Nem tartalmaz 2:1 fruktózt és koffeinmentes. Ízesítés: narancs és erdeigyümölcs. Dokumentum / ... / isogelplusIsoGel Plus. Ugyanaz mint az IsoGel, de adagonként plusz 30mg koffeint is tartalmaz. Ízesítés: citrom.

Dokumentum / ... / energysourceEnergy Source. 3-2-1 nappal a verseny előtt minden reggel igyál 750ml Energy Source-t. Várj 30 percet, majd ugorj fel a bringádra, és lazán melegíts 10 percig. Utána sprintelj 3 percig. Magas tejsavszintet célozz meg, és arra ösztönzi majd a szervezeted, hogy eltárolja a szénhidrátot. Egy 70kg-os versenyzőnek napi 700 gramm szénhidrátot kell fogyasztania egy nap.

Velosport Kerékpáüzlet és Kerékpárszerviz - Salgótarján, Füleki út 8. - Telefon: (32) 430-015 - Fax: (32) 430-015 - E-mail: info@velosport.hu - Web: www.velosport.hu