sk | hu

 

"Amikor 1976-ban megalapítottuk a Trek céget, nagyon egyszerű célunk volt, építsük meg a világ legjobb kerékpárjait. Ma még egy fontos küldetésnek is meg akarunk felelni, segítsünk abban, hogy a világon minél többen használjanak kerékpárt, mert ez egy egyszerű megoldás a világ komplex problémáira.

A bringázás az emberi közlekedés leggazdaságosabb módja. Nem változtatja meg az éghajlatot, csökkenti a városok zsúfoltságát és javítja a kerékpáros kondícióját. A kerékpár összehoz minket és lehetővé teszi, hogy felszabaduljunk. Olyan helyekre visz el, amelyeket semmilyen más módon nem tudnál felfedezni.

Trek. Hiszünk a kerékpárban!"

 

A márka amit nem igazán kell agyon reklámozni. Mountain bike. Ők kezdték, és nélkülük nem lenne. De nézzük a tényeket.

Sehol máshol nincs ennyi mérnök, kutató és tesztelő. Csak fejlesztésre 180 (!) embert alkalmaznak. Azt mondják, ezért van, hogy a Trek kerékpárok jobban tartják az értéküket. Céljük, hogy minden kategóriában a legjobbat kapd a pénzedért, legyen az versenyzős, munkába járós, vagy szabadidős bringa, egy dolog közös bennük, a legjobb üzletet kötötted velük. A gyártás során figyelembe veszik az ökológiai szempontokat és igyekeznek minél okosabban gyártani termékeiket.

Ezek után talán nem meglepő, hogy ők keltették életre a 29-es kerékpárokat. Eleinte furcsán néztek rájuk, mondván nem elég fordulékonyak a kerekek, aztán ez a "29-es mozgalom" kinőtte magát és ma már minden gyártó kínálatában megtalálhatóak a 29-es bringák.

De természetesen találsz kerékpárt, hobbi célja, közlekedésre, a legkeményebb terepre és a versenyzés bármilyen fajtájára legyen szó akár országútról, akár sziklás hegyes tájakról.

Nem sorolok neveket, csupán egy név aki talán leginkább fémjelzi a márkát: Lance Armstrong... Innentől talán nincs is szükség több névre.

Vásárolj Trek kerékpárt és olyan csapathoz tartozol akik a kezdetektől a legjobbat nyújtották. Nem csupán egy kerékpárt kapsz, hanem egy filozófiát, egy életérzést és egy komplexebb hozzáállást a világ dolgaihoz. Ha pedig kevésbé magasztos és földhözragadtabb dolgok érdekelnek, akkor végezetül még egy dologgal szeretném felkelteni az érdeklődésedet: élettartam garancia....

Sikerült? Akkor nézz be hozzánk és érdeklődj...

 

Velosport Kerékpáüzlet és Kerékpárszerviz - Salgótarján, Füleki út 8. - Telefon: (32) 430-015 - Fax: (32) 430-015 - E-mail: info@velosport.hu - Web: www.velosport.hu