sk | hu

 

 A nyereg egy rendkívül személyes dolog. Az egyikünknek tökéletes nyereg a másikunknak kényelmetlen és fájdalmas lehet. Az egyetlen módja, hogy megtudjuk, melyik a számunkra ideális választás, ha vásárlás előtt ki is próbáljuk azokat. Test Ride Programunkkal most erre is lehetőséged van! Most a programban résztvevő partnerüzleteinkben kipróbálhatod nyergeinket, mielőtt elköteleződnél valamelyik nyereg irányába.

Ennek az egyedülálló programnak a keretein belül teljesen ingyenesen és kötelezettségmentesen kipróbálhatod a legnépszerűbb nyergeinket a saját bringádon: a Valcon-t, Silverado-t, Devo-t, Deva-t, Vigo-t, Rocket V-t, Laser V-t, Pure V-t, Speed She-t és a Volt-ot. Test Ride nyergeinket Cro-mo nyeregpálcával és szintetikus bevonattal biztosítjuk, így súlyuk nehezebb lehet, mint a valódi, nem tesztnyereg. Azonban a forma, a párnázat és a nyeregtest rugalmassága tökéletesen megegyezik a normál nyeregével.


A nyeregkölcsönzés feltételeit a kerékpár-kereskedés szabja meg. Célszerű előtte telefonon vagy e-mailben tájékozódni a kiszemelt kereskedésben, mely során azt is megtudhatod, hogy az adott tesztnyereg éppen rendelkezésre áll-e, illetve a bolt szakemberei a WTB nyergek közül melyeket ajánlják az általad űzött kerékpárszakághoz és stílushoz.

Próbáld ki, és dönts utána!

 

Velosport Kerékpáüzlet és Kerékpárszerviz - Salgótarján, Füleki út 8. - Telefon: (32) 430-015 - Fax: (32) 430-015 - E-mail: info@velosport.hu - Web: www.velosport.hu